Posta Biztosító

Posta CASCO

A Posta CASCO-biztosítása az autó 7 éves koráig köthető. Elemi-, lopás-, rablás, üvegtörés és töréskárok esetére nyújt teljes körű védelmet. Részleges CASCO-biztosítási szolgáltatást a Posta Biztosító nem kínál.

Összes biztosító CASCO kalkulátora.

Posta Életbiztosítás

A biztosító hat konstrukcióban kínál életbiztosítási termékeket az ügyfeleinek. Posta ÉrtékŐr folyamatos díjas életbiztosítás, előtakarékossági lehetőséggel, a PostaNyugdíj Program Stabil garantált lejárati összeggel rendelkező díjvisszatérítéses elérési életbiztosítás, a PostaNyugdíj Program Aktív pedig befektetési egységekhez kötött életbiztosítás.

További életbiztosítások a Posta PénzHalmozó (befektetési egységhez kötött életbiztosítás), a Posta HaszonŐr (életbiztosítás hozamgarantált befektetéssel), és a Posta HozamFix (teljes életre szóló egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás).


Hasonlítsa össze több biztosító kötelező biztosítás ajánlatát! ->

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR


Posta Gépjármű biztosítás

Összes biztosító kötelező biztosítás kalkulátora

Posta Lakásbiztosítás

A Posta FészekŐr otthonbiztosításnak négy szolgáltatáscsomagját alakították ki: a Prémium és Optimum csomagok a biztosított ingó, és ingatlanvagyonát ért esetleges károkra is fedezetet nyújtanak. Az Ingóság csomag kizárólag az ingóságokat, míg az Ingatlan csomag csak az ingatlanvagyont védi.

Összes biztosító lakásbiztosítás kalkulátora.

Posta Utasbiztosítás

A Posta Biztosítónál egyéni, családi (2 felnőtt, és korlátlan számú 16 éven aluli gyermek együtt utazása esetén), vagy csoportos (legalább 10 fő együtt utazása esetén) utasbiztosítást lehet kötni. Minimum, Optimum, és Prémium csomagokat kínálnak: a Minimum balesetbiztosítást, egészségügyi segítségnyújtást, poggyászbiztosítást, az útiokmányok pótlását, valamint utazási segítségnyújtást tartalmaz. Az Optimum és Prémium csomag ezeken felül egyéb szolgáltatásokat, és magasabb biztosítási összegeket kínál.

Az Optimum és Prémium csomagokhoz -50% pótdíj megfizetése esetén – kiegészítő extrém sport, és versenysport biztosítás köthető.

Összes biztosító utasbiztosítás kalkulátora.

A Posta Biztosító a Magyar Posta Zrt. és a német Talanx AG közös leányvállalata. A német cég, Németország 3. legnagyobb biztosítóvállalata, 66,9%-os tulajdonnal rendelkezik a biztosítóban. A Posta Biztosító 2003-ban alakult meg, és azóta is dinamikusan növekszik. Az ország összes postahivatalában jelen vannak, így náluk szinte mindenki környezete közvetlen közelében tud biztosítást kötni.